// Kolom links
 

 
Ingezonden stukken

Hieronder tref je een groot aantal reakties zoals we die in de loop van de tijd hebben ontvangen.


Een site als vraagbaak
10 november 2004

Door de uitzending van Kassa heb ik deze site bezocht en met plezier een aantal artikelen gelezen. Deze site is een prima plek voor in de eerste plaats al die mannen die meestal (deels) alleen de huishouding draaiend moeten houden.
Zo´n 12 jaar geleden had mijn echtgenote besloten om een een studie op te pakken. Dit hield in dat veel taken ook bij mij terecht kwam. Nu is het zo dat al van het begin dat we samen woonden wij altijd en nog steeds de huishoudelijke taken samen doen. Ik erger me er aan als er mannen zijn die helemaal niets doen en gewoon van de ander verwachten dat alles is gedaan tot en met het eten aan toe.
Nu is het wel zo dat er een groot verschil is met het doen van huishouden en/of het begeleiden/opvoeden van kleine kinderen. Op tijd naar de creche, school of opvangmoeder brengen. Je eigen werk moet hierop worden aangepast. Ik heb wel altijd als een nadeel ervaren dat er geen steunpunt was voor huismannen, een computer had ik nog niet en van het prachige medium als internet zeker helemaal niet.
Het gevoel blijft nog steeds dat je huisman erg alleen staat, hoewel er vast en zeker meer in de buurt zijn die in dezelde situatie verkeren. Nu 12 jaar later is het wel anders geworden, de jongens zijn groot genoeg om zich met heel wat dingen zichzelf te redden en hebben ons directe hulp niet altijd meteen meer nodig. Maar het opvoeden gaat door, de ene pubert en de ander wat moeilijk te sturen, enz............... . Toch is een pagina als deze belangrijk voor zowel jonge als oudere huimannen en of vaders. Als vraagbaak voor de vele dingen die je als huisman tegen komt. Dhr. Mulder.


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • Hallo huismannen
  • Bedankt voor de senseo tip!
  • Wie thuis was die zorgt
  • Instellen op veranderend beeld
  • Mijn J.

    Alle artikelen