// Kolom links
 

 
In het nieuws
Oproep aan Willem-Alexander en Maxima
18 juni 2003

18 juni 2003 - Marcel van Veelen

Vandaag werd het dan eindelijk officieel bekendgemaakt. Prinses Maxima is zwanger. Het gerucht deed al een aantal dagen de ronde, en nu is het dan echt. Willem-Alexander en Maxima namens Huismannen.nl hartelijk gefeliciteerd met dit blijde nieuws! En dat het allemaal maar goed mag gaan.

Wat bij mij dan gelijk de vraag oproept is van hoe gaan jullie dat nu organiseren na de bevalling. Wordt Maxima een thuisblijfmoeder? Of kiezen jullie voor een moderne variant waarbij zowel Alex als Maxima zorg en opvoeding voor hun rekening nemen. Beide 3 dagen werken en de rest van de tijd zorgen. Heerlijk toch?

Nog moderner is als Alex de zorg en opvoeding voor zijn rekening neemt. Maxima is een slimme en aantrekkelijke vrouw die makkelijk carriere kan maken. Zij zal een waardig vertegenwoordigster van ons land zijn. En dan zijn we gelijk een toonbeeld in de wereld met een aankomend staatshoofd wat eerst zijn kind opvoed. Tegen de tijd dat Koningin Beatrix ophoudt, kan hij altijd nog bezien wat hij gaat doen.

Eigenlijk maakt het me niet eens zoveel uit hoe jullie het regelen, als je er maar over nagedacht hebt. Dat je in ieder geval een bewuste keuze gemaakt hebt. Denk er eens goed over na.

Mochten jullie vragen hebben dan zijn wij van Huismannen.nl gaarne bereid om jullie geheel gratis van advies te dienen. Stuur in dat geval even een mailtje.


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • Rapportonderzoek: Vaders en seksuele opvoeding
  • Huisvader is blij met z'n rol, maar erkenning zou fijn zijn
  • Huismannen vechten tegen hun suffige imago
  • Vrouw steeds vaker kostwinner

    Alle artikelen