// Kolom links
 

 
In het nieuws
Wordt Alexander huisman?
7 december 2003

Onbevestigde bronnen melden dat Alexander zeer tegen de zin van zijn moeder aangegeven heeft voor zijn vandaag om een minuut over vijf geboren dochter te willen gaan zorgen. " Het koningsschap is goed te combineren met het huisman zijn" schijnt de kroonprins tegen intimi gezegd te hebben.

In deze levensvisie blijkt duidelijk de invloed van zijn vader. Wijlen prins Claus was immers altijd een toegewijd vader. Nu blijkt ook Alexander zich te willen wijden aan het gezinsleven. Dit in tegenstelling tot de mondaine levenstijl van zijn vrouw Maxima, die waarschijnlijk zo snel mogelijk haar werk als ambassadrice van het Koninklijk Huis weer zal oppakken.
Wie onze kroonprins een beetje kent zal niet zo vreemd opkijken van deze toch opzienbarende beslissing. Alexander is immers altijd een gewone jongen gebleven. Wars van alle jetset invloeden schaatste hij de elfstedentocht, en dronk hij graag gewoon een biertje in plaats van de obligate champagne die meer bij zijn standing past.
Ook schijnt hij in zijn studententijd regelmatig zelf zijn appartement schoongemaakt te hebben.
De laatste tijd is hij vaak gesignaleerd bij zijn al eerder vader geworden broers en neven, zoals nu blijkt waarschijnlijk om zo veel mogelijk ervaring op te doen.
Alexander, gefeliciteerd met je dochter en met je beslissing om er zo veel mogelijk van te genieten. Het verzorgen van een baby is de mooiste taak die een man heeft in zijn leven, maak er wat van!

door: Roel van der Wekken

www.koninklijkhuis.nl/gebeurtenissen/special.html?geboorte1.html


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • Rapportonderzoek: Vaders en seksuele opvoeding
  • Huisvader is blij met z'n rol, maar erkenning zou fijn zijn
  • Huismannen vechten tegen hun suffige imago
  • Vrouw steeds vaker kostwinner

    Alle artikelen