// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


Oudermatch.nl regelt kinderopvang

Kinderopvang en buitenschoolse opvang, een probleem? Dat regelen we toch gewoon zelf!

Ouders uit de buurt die voor elkaar de kinderopvang regelen of elkaar als oppasadres achter de hand houden. Dat is in het kort de gedachte achter
www.oudermatch.nl.

Aboutus

Een service waarbij werkende ouders het heft in eigen hand nemen. Amsterdammer Jules van Bruggen en zijn vrouw werden gek van de zoektocht naar kinderopvang voor hun zoontje. ‘Wij werden geconfronteerd met ellenlange wachtlijsten tot wel twee jaar bij kinderdagverblijven. Een opvang aan huis bleek erg duur, met name omdat gastouderbureaus behoorlijke kosten rekenen. Het probleem bleek zo structureel dat het ons verbaasde waarom er geen platform bestond waar ouders elkaar konden helpen bij het opvangen van elkaars kinderen.

Ouder uit de buurt

En wat doe je dan in dit gezegende web 2.0-tijdperk? Zelf zo’n platform oprichten: www.oudermatch.nl. De service brengt ouders uit de buurt met elkaar in contact, zodat ze samen de opvang van hun kinderen kunnen regelen. Dat kan bijvoorbeeld door gezamenlijk een gastouder aan huis te nemen en de kosten daarvan te delen, de BSO gezamenlijk te regelen of gewoon af en toe op elkaars kinderen te passen als de een bijvoorbeeld een avondje uit wil.

Het aantal inschrijvingen gaat al enorm hard, vertellen de Van Bruggens. Registratie en gebruik van Oudermatch zijn gratis, en een kind kan uitrekenen dat de kosten tot honderden euro’s lager zijn dan die van de ‘reguliere’ kinderopvang.

Meer informatie kijk op www.oudermatch.nl


oudermatch.nlKijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • IPhone zoekt mijn vrienden
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?

    Alle artikelen