// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


Hip & Hot, de site die trends voor je spot

Hip & Hot is een unieke site voor hippe papa’s en mama’s met altijd de leukste en origineelste cadeautjes voor de hele familie. Iedere dag vind je hier een nieuwe blog met aandacht voor een hip product, leuke webshop of coole winactie. Zorg dat je niks mist.
Geef Hip & Hot een plekje bij de favorieten op jouw computer en kom iedere dag even langs. Zo weet je het meteen als er een winactie of kortingscode voor een geslaagd cadeautje online staat.

Achter de trendy site
Hip & Hot zit Judith van Wijk:'Altijd al was ik op zoek naar hippe en unieke spulletjes op het internet. In de favorieten van mijn laptop stonden inmiddels vele links naar leuke websites. Grappige gadgets, leuke uitstapjes, mooie reizen, gaaf kinderspeelgoed, bijzondere woonaccessoires, originele kleding,noem maar op of het stond er tussen.Toen mijn dochtertje geboren was,werd het nog erger. Ik wilde unieke jurkjes, prachtige meubeltjes en educatief en uitdagend speelgoed. Ineens ontstond het idee om daar iets mee te gaan doen. Ik wilde mijn vondsten delen met de wereld. Deze Hip & Hot blog was geboren. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als ik!'

En het lijkt ver weg maar volgend jaar januari en februari moeten we Hip & Hot goed in de gaten houden want dan zijn er speciale aanbiedingen voor Valentijnsdag.


www.hipenhot.nl


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • IPhone zoekt mijn vrienden
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?

    Alle artikelen