// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


Bespaar tijd en moeite met persoonlijke kerstkaarten


Kerstkaarten kun je in een grote doos kopen bij de drogist maar je kunt ze ook snel en gemakkelijk bestellen op internet. Iedere huisman (en huisvrouw) is natuurlijk online en op deze manier kun je gemakkelijk tijd en moeite besparen in die drukke decembermaand. Op internet kun je in een handomdraai je eigen foto kerstkaarten makenen ze meteen voorzien van je eigen teksten. Door de tekst alvast toe te voegen hoef je ze nadat ze zijn thuisbezorgd niet meer met de hand te schrijven en door foto’s toe te voegen kan je de kaarten nog persoonlijker maken. Vergeet niet om te controleren of de enveloppen bij je bestelling zijn inbegrepen en misschien kun je ook meteen adresstickers zodat je het retouradres niet zelf hoeft te schrijven.


Als de kerstkaarten dan uiteindelijk besteld zijn moet je ook nog nadenken over de cadeautjes. Een leuk en origineel cadeau voor familie of vrienden is een fotokalender. Aan een fotokalender kun je 12 of meer foto’s toevoegen dus je kunt alle goede herinneringen van het afgelopen jaar toevoegen en voorzien van je eigen tekst. Je kunt zelf een beginmaand kiezen, dat kan dus januari maar ook augustus zijn, en je kunt direct alle verjaardagen en andere belangrijke dagen toevoegen zodat het echt een persoonlijk cadeau is.


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • IPhone zoekt mijn vrienden
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?

    Alle artikelen