// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


'Ouderwetse' uitnodigingen voor een gezellig feestje

Misschien heb je binnenkort een leuk feestje gepland, bijvoorbeeld een verjaardag, een housewarming, een jubileum of gewoon zomaar. Natuurlijk zorg je ervoor dat het feest goed is voorbereid met lekkere hapjes en drankjes voor iedereen. Zodra je weet wie je wilt uitnodigen kun je iedereen een e-mail of sms sturen maar waarom zou je niet zelf een leuke
uitnodiging maken om alle gasten uit te nodigen? Een originele uitnodiging die aansluit bij het feest is natuurlijk veel leuker en persoonlijker dan een simpele e-mail of sms.

Op internet kun je in een handomdraai een unieke uitnodiging maken, je hoeft alleen een ontwerp te kiezen en de gegevens toe te voegen. Nu vraag je je misschien af:  'Dat is toch veel duurder dan een e-mail?' maar als je in Google zoekt naar 'uitnodigingen' dan kun je er 10 gratis bestellen en krijg je de enveloppen er ook nog gratis bij. Een papieren uitnodiging per post lijkt ouderwets maar met het juiste ontwerp is het juist modern en verrassend. 

Daarnaast kun je een feestje op verschillende manieren aankleden, maar ook jezelf. Als er geen dresscode is kun je bijvoorbeeld een shirt bedrukken met een leuke foto of een grappige tekst. Dit is trouwens ook een creatief cadeau voor als je te gast bent op een feestje! Tijdens een feestje is er altijd wel iemand met een fotocamera om alle momenten vast te leggen en hoewel je de foto’s kunt delen met je vrienden op Facebook of Hyves.Je kunt de foto’s ook laten afdrukken in een echt fotoalbum , dan heb je alle favoriete foto’s altijd bij de hand en heb je een tastbaar aandenken aan het feest.


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • IPhone zoekt mijn vrienden
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?

    Alle artikelen