// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


Visitekaartjes voor je kind


Er zijn meer producten waar je iets anders mee kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vinyl spandoek met een mooie foto of afbeelding voor aan de muur. Dat is goedkoper en sneller dan nieuw behang! Je kunt van een vinyl spandoek ook een gigantische kleurplaat maken met een lengte van bijna 2,5 meter maar kleiner kan natuurlijk ook. Er zijn meer producten die je op een originele manier kunt gebruiken.

Zo kun je met stickers heel veel kanten op, bijvoorbeeld als adresstickers voor je post, als etiketten voor bevroren maaltijden in de vriezer of voor dozen met administratie van jaren geleden. Als je op internet zoekt naar adresstickers dan kun je er 140 voor maar € 1,99 bestellen. Daarna maak je ze op maat voor de toepassing die jij in gedachte hebt.

Tot slot kun je ook een simpel fotoalbum gebruiken om bijvoorbeeld een stripboek te maken met tekeningen van je zoon of dochter. De ingescande tekeningen kun je daarna in de juiste volgorde plaatsen en laten afdrukken. Dat is een erg leuk idee als je kind gek is op stripverhalen!


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • IPhone zoekt mijn vrienden
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?

    Alle artikelen