// Kolom links
 

 
Emancipatiemissers

Bijna iedere huisman of zorgvader stuit wel eens op onbegrip van de buitenwereld. Er zijn legio voorbeelden te noemen: zo is een vaak gehoord vooroordeel dat mannen niet kunnen schoonmaken, of dat ze niet kunnen koken. En veel huismannen moeten zich verdedigen over hun keuze van huismannenschap. Wat voor huismannen vanzelfsprekend is, ziet de nabije omgeving de huisman als zielig, vreemd of in ieder geval een watje. En dan hebben we het nog niet gehad over het stereotype infantiele beeld dat van de man geschetst wordt in de reclame.


Nationale Voorleesdagen wil alleen maar moeders

Er zijn nauwelijks voorleesvaders op scholen. Dat worden er waarschijnlijk niet veel meer, nu er specifiek wordt gezocht naar mama’s (m/v).


Oké, laat maar zien die handen. Hoeveel mannen/vaders voelen zich aangesproken door de oproep ‘Mama gezocht (M/V)?’ Misschien helpt het volgende begeleidende tekstje iets? ‘Wie is De Beste Voorleesmoeder (m/v) van Nederland? In januari 2012 komen we hier achter tijdens een spannende en hilarische zoektocht waarin alle moeders van Nederland worden opgeroepen hun voorleeskunsten te vertonen.’


Lees Verder op De Pers.nl


DoorEveline Domevscek Gepubliceerdmaandag 9 januari 2012 in De Pers Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • ANWB Kampioen en de buurman
  • Kinderjuffen gezocht (m/v)
  • Plus Supermarkt maakt man belachelijk
  • Hansaplast bedankt alleen maar moeders
  • IKEA vliegt uit de bocht

    Alle artikelen