// Kolom links
 

 
Mannen en vrouwen

'Mannen en vrouwen' bevat artikelen over hoe zij met elkaar in relatie staan. Dat kan gaan over de verschillen tussen de seksen, seks, vaderschap versus moederschap, ouderschap, kinderopvang, scheiding, maar ook aandacht voor relaties van gelijke seksen.


Vacature Vader 2.0 (168 uur per week


Moeder heeft het nu even niet over het verbeteren van haar eigen mogelijkheden. Ze heeft het niet over doorbreken van het glazen plafond, meer vrouwen in bestuurlijke functies of gelijke salarissen.


Moeder heeft het hier over de omgekeerde variant. Dat wil zeggen dat vader dezelfde mogelijkheden heeft als moeder. Graag wil ze dat niemand gek opkijkt als vader om 16.00 uur huiswaarts keert om de kinderen naar zwemles te brengen. Moeder pleit voor zes flexibele dagdelen per jaar, waarin vader op onverwachte momenten een ziek kind onder de wol kan stoppen. Moeder ziet het voor zich. Maandagochtend: een groepje kletsende vaders op het schoolplein springt op de fiets om het huis schoon te maken en komt om een uur of elf samen voor een ‘bakkie’ en een potje ongegeneerd opscheppen over de kinderen.


Verder lezen? Kijk op Moeders.nuKijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • Hoe mannen hun huid kunnen verzorgen
  • Mannen op zoek naar liefde, vrouwen naar geld?
  • Slaap je slank
  • Wat het WK met je gezondheid doet
  • Homovader of heteromoeder maakt niks uit

    Alle artikelen