// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


De alledaagse drukte ontsnappen

Iedereen weet dat huismannen en huisvrouwen, hoewel ze niet naar kantoor moeten, niet de hele dag lekker op de bank kunnen zitten. Als je thuis voor de kinderen moet zorgen en het huis moet schoonmaken blijft er niet veel tijd over voor jezelf. Meestal ben je gewoon
de hele dag bezig met verschillende dingen rondom het huishouden.

Mocht je na een stressvolle dag tijd voor ontspanning nodig hebben, is het altijd fijn om de fiets te pakken en een rondje te gaan fietsen. Tijdens een rit met de fiets kun je heerlijk ontspannen en van de natuur genieten. Indien je 's avonds fietst, wordt het aangeraden om reflecterende fietskleding aan te trekken. Deze kleding is veiliger dan gewone kleding en vooral kinderen zijn daardoor voor autorijders beter zichtbaar.

Fietsen met de kleintjes


Als je eens niet met de kinderen thuis wilt blijven, is een fietstocht een leuke afwisseling. Het is belangrijk dat kinderen ook veilige kinderfietsen hebben en een fietshelm dragen. Meestal hebben kinderen geen zin om lang te fietsen maar vinden het gewoon leuk om bij hun ouders mee te rijden.
Maar ook als zij op de fiets van de ouders zitten moeten er bepaalde maatregelen worden genomen. Als de kleintjes zelf willen fietsen is het belangrijk om de fietstocht voor hun zo interessant mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld eten en drankjes meenemen om tussendoor te picknicken. Het is ook een goed idee om tijdens de tocht korte pauzes in te plannen. Tussendoor een ijsje eten of even in een speeltuin spelen zeggen de meeste kinderen geen nee op. Als er water in de buurt is, is het mooi om daar naartoe te fietsen. Daar kun je met de kinderen lekker zitten, eendjes voeren, van het weer en de natuur genieten.  

 Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • IPhone zoekt mijn vrienden
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?

    Alle artikelen