// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


Kampeervakantie voor het hele gezin

Kamperen is leuk! Waarom? Omdat je altijd dicht bij de natuur bent. Belangrijk is als je met kinderen op een tentvakantie gaat, dat je met meer dingen rekening moet houden. Belangrijk is bijvoorbeeld dat als je in een warm gebied kampeert, je luchtige kleren meeneemt. Maar ook rekening houdt dat het s'avonds koud kan worden en je een warme trui of broek nodig hebt.

Ook
robuuste en waterdichte outdoor kleding zoals een hoed en zonnebrandcrème horen in je bagage te zitten. Een zaklamp is handig voor het lezen van kinderboeken, lichtspelletjes in de tent of als iemand in het donker naar het toilet moet. Om de kinderen bezig te houden neem genoeg speelgoed mee zowel voor buiten als binnen.

De juiste camping

Kies de juiste camping! Voor een vakantie met kinderen is het bijzonder belangrijk als een campingterrein kindvriendelijk is. Kleine kinderen hebben niet veel luxe nodig eerder veel leeftijdsgenootjes, een speelplaatsje, een schommel en een zandbak. Bovendien is een zwembad of water in buurt ideaal voor kinderen. Zoek liefst een plek met een badmeester of met toezicht. Als er op de camping een supermarkt aanwezig is, kun je snel kleine spullen kopen maar dat is vaak prijzig. Om echt boodschappen te doen is de gang naar een grote supermarkt aan te raden.

Maak van het koken en afwassen een feestje. Kinderen vinden het vaak heel spannend om te zien hoe je op een klein kooktoestel kookt of staat te barbecueën. Laat ze afwassen dan weten ze ook wat dat is. Zet je je tent niet in een schaduwplek dan kan het in de middaghitte behoorlijk warm worden. Veraf zitten met je tent brengt misschien veel rust, maar wanneer andere ouders en kinderen niet in de buurt van de tent rondlopen maak je niet gemakkelijk contact. Zorg voor een goede planning van de reis, maak gebruik van een meeneemlijst op reis. Wil je een tent of mis je kampeerspullen? Kijk op campz voor een geslaagde kampeervakantie.


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • IPhone zoekt mijn vrienden
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?

    Alle artikelen