// Kolom links
 

 
Mannen en vrouwen

'Mannen en vrouwen' bevat artikelen over hoe zij met elkaar in relatie staan. Dat kan gaan over de verschillen tussen de seksen, seks, vaderschap versus moederschap, ouderschap, kinderopvang, scheiding, maar ook aandacht voor relaties van gelijke seksen.


Coachen

Geregeld word ik geconfronteerd met mensen die niet goed in hun vel zitten. Mannen die bijvoorbeeld hun baan kwijtgeraakt zijn en praktische adviezen missen om werk te zoeken. Maar ook mannen die ontevreden zijn met hun relatie of tobben met hun gezondheid. Bij vrouwen zie je soms een overbelasting wanneer zij werk en zorg moeten combineren. Ze hebben moeite om het zorgen thuis los te laten en over te laten aan de man. Om deze mannen en vrouwen te ondersteunen heb ik de opleiding Life Coach (NHA) gevolgd en kun je me vragen als wandelcoach.

 Zoek je werk, of heb je  moeite met het vinden van een balans tussen werk en privé, of voel je je onzeker en je wilt daarover praten maar niet in een traditionele cliënt -therapeutrelatie dan kun je met me gaan wandelen. Ook sta ik open voor mensen die zich alleen voelen en begeleid ik mensen die werkzaam zijn in de culturele sector.


Mijn mensenkennis is groot, ik kan goed luisteren en stel de juiste vragen. Daarbij ben ik niet zweverig, maar wel relativerend. En door ontspannend te wandelen en je verhaal te vertellen kom je vaak tot verhelderende inzichten. Daarbij creëert de natuur om je heen ruimte en geeft je energie.

Een wandelcoachsessie ziet er als volgt uit: één uur wandelen in het bos en over de hei, met vooraf kennismaken en één drankje in een nabij gelegen restaurant. Eén wandelgesprek zou voldoende kunnen zijn om je verder te helpen, maar het is vaak zinvol om een kort coachingtraject te volgen. Belangrijk is om je verhaal bespreekbaar te maken, deze samen te analyseren en met bepaalde doelstellingen een verandering aan te brengen in je situatie. Je krijgt altijd naderhand een verslag met de nodige opdrachten en tips thuis gestuurd. Misschien lukt het niet om te praten maar dan kunnen we wel samen genieten van de wandeling. 

De wandelcoachsessie vindt plaats in het Gooi. De kosten zijn 40 euro inclusief één consumptie. Interesse? Je kunt contact met me opnemen voor een kennismakingsgesprek via info@huismannen.nl of bellen met 06-15552373

Tot ziens Rudolf


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • Hoe mannen hun huid kunnen verzorgen
  • Mannen op zoek naar liefde, vrouwen naar geld?
  • Slaap je slank
  • Wat het WK met je gezondheid doet
  • Homovader of heteromoeder maakt niks uit

    Alle artikelen