// Kolom links
 

 
In en om het huis

Alles voor in en om het huis; van de buiten BBQ en tuinieren tot kleine klussen in huis en algemene do's en don'ts in de huishouding

Wilt u alle artikelen zien? Klik dan op 'Alle artikelen' in de rechter kolom.


Gezelligheid in de huiskamer

Goed nieuws: er bestaat geen perfecte huiskamer. Zeker wanneer er een gezin woont, is het onmogelijk om een huis in te richten als een showroom. En dat moet je ook helemaal niet willen. Een huis waar een gezin woont, met één of meerdere kinderen, daar mag geleefd worden. Het allerbelangrijkste is dat je je er thuis en op je gemak voelt. Het moet gezellig zijn!

Een gezellige huiskamer

Gezellig ja, dat typisch Nederlandse woord dat in geen enkel ander land bestaat. Wij Nederlanders weten allemaal wat het betekent, maar soms is het best lastig om dit te vertalen naar het interieur. Begin bij het middelpunt van de huiskamer: de bank. Een hoekbank is ideaal om urenlange gesprekken op te voeren met vrienden, of om met het hele gezin een film te kijken. Accessoires maken vervolgens het verschil tussen een kale en knusse woonkamer. Om tijd te
besparen kun je eenvoudig woonaccessoires zoals vloerkleden, klokken en  
lampen bij  Home24.nl bestellen.

Warme Verlichting

De verlichting in de woonkamer speelt ook een grote rol als het gaat om de gezelligheid van een huis. Met een wat geler licht bereik je een warm en sfeervol effect. Een mooie lamp mag best gezien worden. Wat dacht je van een prachtig grote en opvallende hanglamp boven de eettafel, die een warme licht door heel de kamer verspreidt?

Bergruimte is praktisch en sfeerverhogend

Wanneer je woonkamer direct overgaat in de eetkamer of de keuken, kun je er alsnog voor kiezen om deze ruimtes te scheiden door er een open kast tussen te plaatsen. Hiermee creëer je een afscheiding maar heb je geen complete muur die de doorkijk belemmert. De open vierkante gedeeltes vul je afwisselend met bijvoorbeeld planten en boeken. Door enkele vakken leeg te laten kun je de eethoek afscheiden zonder het gevoel van ruimte te verliezen.


 Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • Wat te doen bij vorst?
  • Voorkom een kale kerstboom
  • De brandgaatjestruc
  • Bladafval in de tuin
  • Hele koude handen op de fiets?
  • Bevroren autoruit
  • Hou speelgoed interessant voor de kinderen

    Alle artikelen