// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


De ideale vloer voor het gezin

De echte huisman en huisvrouw weten het als geen ander.
Kinderen kunnen het huis behoorlijk op zijn kop zetten. Ze spelen lekker op de vloer en laten dit speelgoed dan ook (vaak) rond slingeren. Maar ook tijdens het eten en drinken wordt er wel wat gemorst. Een eenvoudig schoon te houden vloer is daarom aan te raden. Een van de laatste trends op het gebied van vloeren is laminaat op basis van PVC. Dit zijn duurzame vloeren geschikt voor ontzettend veel plekken in huis.

Een
PVC laminaat vloer heeft veel eigenschappen welke ander typen vloeren niet hebben. Zo is het bijvoorbeeld vochtbestendig en is het dus mogelijk om dit in de badkamer te leggen. Maar ook zijn dit type vloeren geschikt voor vloerverwarming, zijn ze geluiddempend, eenvoudig in onderhoud, milieuvriendelijk, slijtvast en hygiŽnisch.

Vooral het hygiŽnische aspect van deze vloeren is iets wat veel gezinnen aantrekt. PVC vloeren zijn met een dweil eenvoudig af te nemen. Moet je bij een houtenvloer of laminaat erg oppassen met vocht, bij PVC maakt dat niets uit. Je kunt er gewoon met een natte dweil overheen. Het laminaat zal niet opbollen. Maar ook voor kinderen met bijvoorbeeld allergie is PVC bijzonder geschikt. Het vuil gaat niet tussen de naden zitten en doordat het van kunststof is, wordt vuil ook niet opgenomen in het materiaal.

Door het gebruik van kunststof is het ook nog eens mooi om
te zien. De vloeren kunnen in allerlei vormen gegoten worden waardoor het laminaat oogt en voelt als een echte houten vloer. De houtnerf kan voelbaar worden nagebootst.

Door de slijt-, kras- en stootvaste eigenschappen van deze
PVC vloer is het dus een ideale keuze wanneer je kinderen hebt. De kinderen kunnen voluit spelen op de vloer, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beschadigen van je mooie vloer.


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • IPhone zoekt mijn vrienden
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?

    Alle artikelen