// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


Babyhuys babyshowroom in Hardewijk

Het ontstaan van Babyhuys

Zoals iedereen zijn we klein begonnen. Zo zijn we gestart met een klein winkeltje midden in de binnenstad Harderwijk. Dit werd al gauw te klein en de leegstaande ruimte ernaast werd erbij getrokken. Ook dit was maar voor even genoeg; het moest nog groter.

Omdat verdere uitbreiding niet mogelijk was zijn we verhuisd naar het industrieterrein van Harderwijk. Hier hebben we een grote autoshowroom omgebouwd tot enorme babyshowroom! Na enkele jaren is het pand voorzien van een verdiepingsvloer, wat ervoor heeft gezorgd dat er nu een ruime 3000 m2 oppervlakte is ontstaan.

Ontdek het uitgebreide assortiment babyartikelen

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met handige en stijlvolle babyartikelen, zoals
autostoeltjeskinderwagens en kinderstoelen. Wij begeven ons in het topsegment van de baby artikelen, dus u bent gegarandeerd van topkwaliteit. Met deze artikelen is uw baby dan ook verzekerd van zowel comfort als veiligheid. En uiteraard is er ook aan uw comfort gedacht!

Profiteer van de scherpste prijzen en de bekendste merken

Al onze producten zijn bijzonder scherp geprijsd en van de bekende merken zoals Maxi-Cosi, Bugaboo, Quinny, Bopita en Stokke®. Omdat deze grote merken staan voor ongekende hoge kwaliteit, weet u zeker dat u alleen het beste voor uw baby in huis haalt!

Altijd veilig en vertrouwd

We willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom leveren we bijna alle producten direct uit voorraad, zijn de verzendkosten maar € 2,95 (uitgezonderd meubels). Wij hebben een zeer groot magazijn in Landscheid, Duitsland vanwaar wij u binnen een dag kunnen leveren met UPS. Ook zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Organisatie, wat voor u als klant een extra zekerheid geeft.

Winkel

We beschikken naast een mooie en uitgebreide webshop ook een enorme winkel. Deze showroom staat centraal in Nederland in Harderwijk. Hier bent u altijd welkom voor een kopje koffie of het bezichtigen van de ruim 70 volledig uitgestalde babykamers, 150 kinderwagens en onze recent vernieuwde tienerafdeling.

babyhuys.nl


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • IPhone zoekt mijn vrienden
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?

    Alle artikelen