// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


Een familieauto waar je blij van wordt
10 juni 2015

Een gezinsauto moet natuurlijk aan een aantal praktische
aspecten voldoen, zoals veiligheid, zuinigheid en (bagage)ruimte. Maar het is wel zo fijn als deze eigenschappen kunnen worden gecombineerd met sportieve rijeigenschappen en een cool design. Gelukkig hoeft het één het ander niet uit te sluiten. Autoscout24 selecteerde drie familieauto’s waar je verliefd op kunt worden.

Ford Focus Wagon

Een van de sportiefste auto’s in zijn klasse, die de
concurrentie met de Opel Astra en VW Golf gemakkelijk aankan. Zuinige motoren, veel comfort en uitstekende veiligheidsvoorzieningen. Zeker wat het laatste betreft loopt Ford Focus voor op vrijwel alle andere auto’s in zijn klasse. Dat komt omdat Ford veel technologie heeft overgenomen van veiligheidspionier Volvo, die tot voor kort deel uitmaakte van het concern. Zo is er onder andere Active Stop verkrijgbaar, waarbij de auto tot een snelheid van 30 kilometer per uur automatisch afremt voor obstakels. Ook handig is Speed Sign recognition, waarmee automatisch verkeersborden worden herkend.

Mercedes B-klasse

Van buiten een compacte MPV, van binnen een ruime familieauto met sublieme rijeigenschappen. Een volbloed Mercedes met een prijskaartje dat een stuk lager is dan je zou verwachten. Natuurlijk is het met een vanaf prijs van 27 mille geen goedkope auto, maar van een betrouwbaar merk als Mercedes is ook een gebruikte auto een
veilige keuze. Ook Mercedes staat bekend om de zorgvuldige aandacht die aan de veiligheidsaspecten worden besteed. Wel zo fijn als je met kleine kinderen de weg op gaat.

Skoda Octavia

Volkswagentechnologie voor een discountprijs. Deze auto biedt niet alleen een zee van ruimte, maar ook rijplezier en veiligheid. Van opzij bekeken lijkt de Octavia met haar strakke belijning op een sedan. Door de vijfde deur is het echter een hatchback, met alle voordelen die dit met zich meebrengt.Bovendien verbruikt de Octavia weinig brandstof, zeker voor zo’n grote auto. Het uitrustingsniveau is de laatste jaren flink opgeschroefd vergeleken met de eerste generatie Skoda’s die Volkswagen onder haar hoede nam. Als je zoekt naar auto occasions van rond de vier jaar oud vind je een Skoda Octavia met een enorm hoge prijs-kwaliteitverhouding. 

 Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • IPhone zoekt mijn vrienden
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?

    Alle artikelen