// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's

De meeste mannen worden nou niet echt warm van een kleine compacte auto. Mannen willen een sportieve auto die snel en behendig is waar ze in gezien kunnen worden. En waar ze ook de kinderen mee kunnen vervoeren natuurlijk.

Daarom heeft Autoscout24 hier een aantal sportieve auto’s met de nodige pk’s voor op een rijtje gezet, waar je ook de kids mee naar school kunt brengen. Ford Focus 2.0 Ecoboost

Sportief en betaalbaar, dat is iets wat mannen graag zien. Daarbij wil je ook kunnen opscheppen over het aantal PK’s als je een avondje in de kroeg doorbrengt. De Ford Focus 2.0 is dan de auto om voor je deur te zetten. Met 250 PK heeft hij meer kracht dan dat je op de Nederlandse wegen kunt laten zien. Ook hou je met deze auto meer rekening met het milieu. Sportieve klasbak, deze Ford Ecoboost.

Renault Mégane Coupé

De Renault Mégane is sinds de introductie van de auto uitgegroeid tot “auto van het volk”. De auto is een opvallende verschijning. Inmiddels zijn er al miljoenen exemplaren verkocht en het succes is met name te wijten aan de 7 carrosserieversies. Een coupé koop je voor gemiddeld €36.000 en als occasion vaak voor de helft. Hiermee is dit een van de meest betaalbare auto’s met de meeste pk’s. De Mégane Coupé is met 265 pk en een gewicht van 1350kg een auto die zijn kracht gebruikt om vooruit te komen en niet om zijn logge gewicht te compenseren zoals je bij de nieuwste Porsches nog wel eens ziet.

Volkswagen Golf GTI Performance

De Volkswagen Golf is een old time favorite. De Golf is sinds de introductie - ruim veertig jaar geleden – niet meer weg te denken uit het straatbeeld van verschillende Europese landen. De auto is in de afgelopen jaren meermaals gekozen tot auto van het jaar of de best verkochte auto. Het is een populaire onder beginnende bestuurders, waar Volkswagen het overigens sowieso goed doet.

De Golf is er natuurlijk in verschillende vormen en maten te verkrijgen en inmiddels zijn we al heel wat generaties verder. Autoscout24 licht de Volkswagen Golf GTI performance er voor jou uit. Stoere auto met de nodige PK’S! Met 230 PK is de Golf GTI Performance echt een snelle krachtpatser. De auto heeft een sportief design met de nodige technische snufjes. Wat is jouw sportieve klasbak?

bron foto: Caradvice.com.au


Kijk ook eens in ons Forum


© 2017 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • Doe jij nog zelf je huishouden?
  • Amsterdam niet alleen voor toeristen
  • Een familieauto waar je blij van wordt

    Alle artikelen