// Kolom links
 

 
Partners

Op deze pagina een overzicht van organisaties of bedrijven die met Huismannen.nl hebben samengewerkt. Wij plaatsen geen advertorials meer op deze site.


IPhone zoekt mijn vrienden
6 november 2017

Daar zit je dan met je dochter aan tafel. “Voor school heb ik een IPad nodig”, zegt ze wat besmuikt. Dat is even slikken want een IPad is
een flinke aanschaf. We gaan op zoek naar aanbiedingen. Haar moeder vindt er één: een krantenabonnement van twee jaar met een gratis IPad. Mooie deal en we doen het.

Een maand later

Dochterlief is erg tevreden met haar IPad. Ze weet er heel handig mee om te gaan. Ze gebruikt het ding als notitieblok, als radio en om YouTube-filmpjes op te kijken. Aangestoken door het gebruiksgemak dat ik bij mijn dochter zie verdiep ik mij in de wereld van Apple. Maar als verstokte Windows- en Android-gebruiker heb ik alleen nog maar gespeeld met de IPad.

Dan komt een vriend langs, zelf Apple-adept, en noemt toch allerlei voordelen op van Apple. Als voorbeeld legt hij uit dat er weliswaar meer Android-applicaties beschikbaar zijn, maar die zijn niet altijd even goed. Bij Apple wordt elke app gecontroleerd op veiligheid, ze zijn gegarandeerd bug-vrij en Apple of de app goed werkt op Apple toestellen.

Gezinsdeling-app

Het moest zo zijn: mijn Samsung mobiel hield er mee op. Alhoewel Apple-producten best kostbaar zijn en de keuze in mobiele toestellen beperkt is, heb ik toch Apple-product gekocht: een
IPhone. Want ook wat betreft bediening is er weinig verschil tussen mijn oude Samsung en IPhone. Wat ik erg handig vind, is de Gezinsdeling-app van Apple. Met deze app kun je heel makkelijk en vooral safe je persoonlijke gegevens, je muziek, je foto’s met je gezin uitwisselen. Ook afspraken voor een familie-uitje kunnen je efficiënt delen in deze Gezinsdeling-app.

Zoek mijn vrienden

Maar de beste app die alleen beschikbaar is voor Apple is Zoek mijn vrienden. Je deelt je locatie met je familie en vrienden die ook een IPhone of IPad en zij kunnen zien waar je uithangt. Dat geldt dus nu ook voor mijn dochter met haar IPad. Een wel zo veilig gevoel.

 

Foto: Mayu Flicker.comKijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • Maak je huis kindvriendelijk
  • Kunnen apps het huishouden makkelijker maken?
  • De sportieve auto's voor vaders met de nodige pk's
  • Doe jij nog zelf je huishouden?
  • Amsterdam niet alleen voor toeristen

    Alle artikelen