// Kolom links
 

 
Opinie

Ook wij huismannen hebben een eigen mening. En omdat wij die ook willen laten horen, schrijven we die hier zo nu en dan op. Het zijn allemaal opinies op persoonlijke titel.


Dank je, Prem
Voor veel ouders is de Sinterklaasperiode een ware beproeving. Guus Reichgelt legt uit waarom.

Foto: Wikikkids.nl

Bart, ruim nou eens je rolpatroon op!
Wetenschapsjournaliste Asha ten Broek maakte zich druk bij Pauw en Witteman over de Bart Smit reclame en wij doen dat ook. Guus Reichgelt schreef er een column over.

She Energy Drink is niet voor vrouwen
She Energy Drink bevat zoveel aspartaam en cafene dat dit nooit gezond kan zijn voor mannen en zeker niet voor vrouwen. Ook al willen de makers graag dat ze dit kunnen verkopen aan vrouwen.

Club van Slechte Huisvrouwen kortzichtig en zelfzuchtig
Dat de Club van Slechte Huisvrouwen een leuk forum is om stoom af te blazen snap ik, maar het dreigt te verworden tot een plaats waar mensen alle verkeerde excuses zoeken (en vinden) om hun gedrag te handhaven: een leefstijl waarbij eigen genot en vermaak de boventoon voert en verantwoordelijkheden het onderspit delven.

Van emancipatie naar mancipatie
Staan Wouter Bos en Camiel Eurlings aan de wieg van de vierde Feministische Golf? Na drie Feministische Golven, aangevoerd door vrouwen, is het nu tijd om de emancipatoire waarden op te gaan eisen. Door mannen.

Guido van de Wiel

Mama Wil.. goede voorschoolse opvang!
Is de kinderopvang voor school ook goed bij jullie geregeld? En is het betaalbaar?
De organisatie Mama Wil .....(papa's natuurlijk ook) dat het goed geregeld wordt. Lees verder

Het risico van Ringtone-abonnementen
Ik kreeg een bang vermoeden. Even Googelen op de term '5858' gaf al snel uitsluitsel: pagina's vol met forum-items over de terreur van 5858, een gehaaide leverancier van ringtones die op slinkse wijze voornamelijk scholieren target voor een abonnement waar je maar met moeite vanaf komt. Eenmaal aangemeld ontvang je zo'n drie keer per week een nieuwe ringtone drie euro per keer.

Bram Jol

Geen vaderschapsverlof
De discussie over vaderschapsverlof bleek de afgelopen tijd behoorlijk actueel. In de derde week van juni stemde de tweede kamer over een voorstel van Groen-Links om het vaderschapsverlof uit te breiden van twee naar tien werkdagen. Het voorstel haalde het niet: het kost teveel geld.

Een terugblik van Bram Jol!


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • Perceptie is alles
  • Commercie & luiheid.
  • Niet sekseafhankelijk, maar rolafhankelijk.
  • Vader moet vader zijn, geen tweede moeder
  • Trouw gaat op de kleintjes letten
  • Scheiding bestraffen?
  • Campagne doet mannen meer poetsen

    Alle artikelen