// Kolom links
 

 
Interviews

Regelmatig nodigen wij iemand uit voor een interview. Politici, bekende Nederlanders of mensen die anderszins de aandacht vragen van deze site. Een onderdeel van deze rubriek is de serie 'Op de huishoudtrap' waarin we een huisman of zorgende vader interviewen.


Herinneringen aan je peuter- en kleutertijd, kan dat?
Speciaal voor Huismannen.nl schreef Conny Bais van Peuterplace.nl een boeiend artikel over de herinnering.
Wat weet je zelf nog van je jongste jaren eigenlijk? En is wat je weet wel een echte herinnering of is het 'ingefluisterd'?

Seks en de huisman
Een interview met seksuoloog Peter Leusink, zelf ook huisman. Vaders-dochters, seksuele voorlichting en de eventuele seksuele voorkeuren van de huisman worden onder de loep genomen.

John Lennon de huisman: het Playboy interview uit 1981
Een groot gedeelte van het interview met Lennon gaat bijna aaneengesloten over zijn gezin. Dit gedeelte hebben we er uit gelicht en vertaald. Fantastisch leesvoer!

Jeroen Kramer: 'van thuisblijfvader krijg ik kromme tenen'
Een interview met Jeroen Kramer, bekend van o.a. Klokhuis. Tegenwoordig presenteert Jeroen een programma over opvoeden van Teleac/NOT.

Op de huishoudtrap: Elroy Tan
In een nieuwe serie interviews zetten we steeds een huisman op het trapje. Vanaf dit trapje vertelt hij over zichzelf en zijn gezin.
Deze maand: Een kijkje in het drukke leven van Elroy Tan

Interview met Vincent Duindam, huisman, schrijver, psycholoog
Huismannen.nl in gesprek met Vincent Duindam. Schrijver van o.a 'Zorgende Vaders'

Een interview met prof. dr. Tineke Willemsen
Dr. Tineke Willemsen is lange tijd verbonden geweest aan faculteit sociale wetenschappen (Vrouwenstudies) van de universiteit van Brabant. Ze is columniste, en publiceert regelmatig over emancipatie e.d. Momenteel doet ze wetenschappelijk onderzoek op het terrein van de sociale wetenschappen. In een exclusief interview voor deze site geeft ze haar kijk op de huisman.

Interview met minister De Geus
Het begint haast een traditie te worden: het interview met de verantwoordelijke bewindspersoon van het kabinet voor emancipatiezaken. Nu de 3de op rij, minister Aart Jan de Geus. Wij legden hem een aantal kritische vragen voor, waarop hij graag zijn antwoord heeft gegeven.
Daarvoor willen wij de minister in ieder geval hartelijk danken!


Kijk ook eens in ons Forum


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl


 
Nog meer...
  • Op de huishoudtrap: Jos van Venrooij
  • Op de huishoudtrap: Steef en Ronald Roestenburg
  • Op de huishoudtrap: Frank van Baal
  • Op de huishoudtrap: Arjan Bentsink
  • Working At Home Mothers

    Alle artikelen