// Kolom links
 

 
Huismannen ForumDatum / naam Item
13-10-2015 12:47:10
Parttime Huisman
Re:
'mannen zonder baan' is niet hetzelfde als huisman. Wat vrouwen willen? Dat is zo'n uitgebreid onderwerp, dat kun je niet op een forum bevatten. Uiteindelijk gaat het erom dat als je kiest voor een relatie samen, dat je een weg vindt, waar jullie allebei gelukkig zijn met de takenverdeling. Dat is soms best complex in de moderne samenleving. Nog niet meegeteld dingen zoals ziekte. Dat beide partners werken hoeft op zich geen verbetering te zijn. Je kan het ook zien als uitholling en verslechtering van de arbeidsmarkt.
reageer
13-10-2015 12:37:41
Parttime Huisman
Re:
En wat dan nog? Als men hier gelijkgezinden zoekt? Op ieder potje past een dekseltje. Werken is goed voor de zelfstandigheid, zodat je niet financieel afhankelijk bent van een vrouw. Dat geldt andersom net zo goed. Al, vinden sommige vrouwen het prima als zij fulltime werken en jij het huishouden doet. Onderzoek? Betreft daten? Vrouwen moeten een nummertje trekken zo druk heb ik het er mee als ik date. Dus, dat onderzoek kan ik niet rijmen. Moet je als man zo'n vrouw willen? Ik zit er niet op te wachten, want dan ben je een huisknecht en geen partner, en ga voor het totale plaatje. Waar vrouwen niet op zitten te wachten? Een luie, negatieve klagende vent die alleen maar achter de computer hangt (op dating sites) en dingen zoals Valentijnsdag en hun verjaardag vergeet. Of de website sneu is weet ik niet? Leven en laten leven.
reageer
02-07-2015 01:54:31
Gerard
Is deze website niet gewoon een beetje sneu?
Volgens mij is het een beetje zoeken naar zieltjes die jullie gedachten / levenswijze proberen te versterken. Uit onderzoek is allang bewezen dat vrouwen niet zitten te wachten op huismannen. (mannen zonder baan worden al niet eens meer serieus genomen door datingsites) Verzorgingstaak ok. Maar zorg wel dat je een baan hebt! Vrouwen willen een man met macht / aanzien, niet een man met een afwasborstel in zijn hand.
reageer


Reageer in deze rubriek
Vul alle velden in, anders wordt je item niet geplaatst!
Titel
Naam
Tekst
Verificatie
Code


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl