// Kolom links
 

 
Seksuele voorlichting
Seksuele voorlichtingIk ben meester S. nog steeds dankbaar voor zijn eerlijke antwoorden. Hij leerde ons het technische gedeelte, maar vooral ook dat seks een hulpmiddel is om je liefde aan elkaar te tonen.

Bas Lems

Een baantje van niks
Een baantje van niksJos van Venrooij is bekend bij ons. Al jarenlang schrijft hij over huismanschap en nu is er een boek van hem in eigen beheer verschenen met de titel: 'Een baantje van niks'

Kampeervakantie voor het hele gezin
Kampeervakantie voor het hele gezinKamperen is leuk! Waarom? Omdat je altijd dicht bij de natuur bent. Belangrijk is als je met kinderen op een tentvakantie gaat, dat je met meer dingen rekening moet houden.

De Houdbare Man pamflet tegen het ouder worden
De Houdbare Man pamflet tegen het ouder wordenPim Christiaans, oud hoofdredacteur van de Mens Health, schreef op overtuigende wijze het boek De Houdbare Man een praktische gids voor een eeuwige jeugd met baanbrekende tips voor je gezondheid.


Door Rudolf Hunnik

Hemel verwart seks met intimiteit


Lees de recensie van Matthijs Bueno de Mesquita

Puberbrein in het nieuws
Puberbrein in het nieuwsRein van der Woude, van oudsher pedagoog, bestudeerde voor ons het boek 'Puberbrein, binnenstebuiten' Hij kwam tot de conclusie: leerzaam en soms verbazend.

Gladys
GladysRijden was puur genieten. Die lichte grom waarmee ze wakker werd, samen met een beweging alsof ze zichzelf schudde. Met een tik ging ze in de versnelling. Beetje gas en het was alsof ze zich oprichtte.

Door Bram Jol


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl