// Kolom links
 

 
Links

Hier een lijst met leuke links allen gericht op de huisman en aanverwante zaken. Wij plaatsen geen nieuwe links en advertorials meer op deze site.

Alle groepen
Laatste 10 links

Bookaccino.nl is het online leescafé

Bookaccino.nl is het online leescafé, waar je heerlijk kunt rondhangen om te lezen, muziek te luisteren en je koffie te drinken. Even ontspannen dus. Verder houden we je dagelijks op de hoogte van de koffie-hotspots, leuke boekenwinkels (waar ook ter wereld), nieuwe CD’s, boeken- en muziekrecensies, leuke prijsvragen, schrijfwedstrijden, koffierecepten en ga zo maar door.www.bookaccino.nl

Kamersinnederland

 Een website waar studenten gratis naar kamers kunnen zoeken en ook gratis kunnen reageren op kamers of juist kamer te huur aanbieden. Dit in tegenstelling tot een groot aantal andere kamerwebsites, die graag maandelijkse bedragen vragen of per reactie een klein bedrag. Wij doen dat dus niet en hebben overigens ook een koppeling gelegd met Facebook, waardoor je eerder voorkomt dat je bij enge huisbazen op bezoek gaat omdat je iemands Facebook profiel al enigszins kunt bekijken. kamersinnederland.nl

Damespraatjes: voor en door dames
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man. Ontspannend, informatief, samenbindend, creatief, voordeel biedend en ... gratis. Dat is "damespraatjes.nl" in het kort.

Inspelend op de behoeften van deze tijd. Leuke dingen doen, kortingen, netwerken, een e-card/dameskaartje verzenden of even fijn ontspannen? Damespraatjes.nl wijst je de weg.
Wandel eens rustig door "damespraatjes", snuif aan de informatie maak gebruik van de aanbiedingen of de mogelijkheden om contacten te leggen. Of kom met suggesties. Trouwens, heb je zin om actief mee te doen? Ook dan ben je welkom. Alleen zo wordt deze site waarvoor hij bedoeld is. Voor en door dames!

En natuurlijk voor huismannen en zorgpapa's

www.damespraatjes.nl

HappyMoms is er voor moeders

HappyMoms is een online community waar meer dan duizend moeders dagelijks met elkaar in contact komen. Alle moeders kunnen zich gratis aanmelden. Heb je je nog niet aangemeld? Het kost slechts een paar minuten om een eigen profiel aan te maken en te profiteren van alle diensten van HappyMoms.www.happymoms.nl

Arnoud Engelfriet internet jurist, specialist op het gebied van internetrecht
Arnoud Engelfriet is ICT-jurist, gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee bezighoudt. Hij werkt als partner bij juridisch adviesbureau ICTRecht. Zijn site Ius mentis is één van de meest uitgebreide sites van Nederland over internetrecht, techniek en intellectueel eigendom. Sinds 2007 blogt Arnoud dagelijks over internetrecht.

Arnoud is medewerker van het Tijdschrift voor Internetrecht en secretaris van de Stichting Copyright en Nieuwe Media. Daarnaast is hij actief op tientallen websites en forums, waaronder Zibb, Security.nl, Marketingfacts, Tweakers, Netters en Rechtenforum.

Arnoud spreekt regelmatig over internetrecht en heeft hierover ook in diverse tijdschriften gepubliceerd. U mag hem hiervoor altijd uitnodigen.

www.arnoud.engelfriet.net/

Informatie over MS op Toekomstmetms.nl

Website toekomst met MS


Op Toekomstmetms.nl wordt informatie beschikbaar gesteld over Multiple Sclerose en het gezinsleven. Via deze site worden ouders en hun gezinnen op een gemakkelijke manier een online wegwijzer aangeboden voor alle informatie over MS, het gezinsleven en het opvoeden van kinderen in een gezin dat geconfronteerd wordt met MS.


 www.toekomstmetms.nl

Met Vitaio op zoek naar je identiteit
Wat houdt de mannelijke identiteit in? En waar kunnen we antwoorden vinden op onze vragen? Hoe staan wij als man ten opzichte van onze vader en moeder? Hoe gaan we om met kracht en kwetsbaarheid in ons dagelijks leven, ons werk, en in contact met vrouwen en andere mannen.

Neem een kijkje op

www.vitaio.nl

Studenten.startpagina.nl

Ook kinderen worden groot en de meeste van onze kinderen gaan verder studeren. Studenten.satrpagina.nl is een overzichtelijke informatieve site op het gebied van studeren.www.studenten.startpagina.nl

ParttimeWerk.nl is de nieuwste carrièresite voor parttime werk of een parttime baan.
Je kunt direct online solliciteren op parttime werk in de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Arnhem, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Leiden.

Op ParttimeWerk vind je het grootste & beste aanbod van parttime banen in heel Nederland!

www.parttimewerk.nl

De Huishoudcoach
Advies en coaching voor een opgeruimd leven
Ben je zonder opruimgenen en poetstalent geboren?
Of zijn je huis, huishouden en administratie door omstandigheden versloft en verstoft?
Schakel dan De Huishoudcoach in en stel voor eens en altijd orde op zaken!

De Huishoudcoach helpt je een vliegende start te maken met het opruimen, systematiseren en organiseren van je spullen, paperassen, drukke agenda en woonruimte, gevolgd door een half jaar durende e-mail coaching om het nieuwe elan vast te houden. Maar ze geeft ook maandelijks een gratis Nieuwsbrief met tips, checklists, boekrecensies en linksuggesties uit!

www.dehuishoudcoach.nl


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl